visa-information

Per a molts estudiants potser no es necessari, peró si necessites un visat d’estudiant per a poder permaneixer i estudiar a Barcelona, pots aconseguir-ho realitzant un dels nostres cursos que tingui el mínim d’hores requerit per setmana. Oxford House pot proporcionar-te una carta de confirmació o un certificat d’assitencia amb les hores necessàries.

Amb un visat d’estudiant podràs:

– Obrir un compte al banc, alquilar un pis al teu nom, aconsseguir un contracte pel teu telèfon móvil, inscriure’t al gimnàs, utilizar el bicing (servei públic de bici) i molt més!

– Viatjar lliure! Sense un visat d’estuniant només podràs restar a la Unió Europea un màxim de 90 dies.

Abans de sol·licitar el visat d’estudiant, et reomanem que consultis els termes i condiciones al consulat español corresponent (de la teva ciutat, país…). Oxford House només pot expedir el certificar un cop s’hagi pagat el curs i no es responsabilitza en cas de denegació del visat o de retrasos en el procés.

Contacta’ns para més informació